Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm
Produkt Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm z kategorie e-book elektronické knihy od výrobce GRADA Publishing najdete na JenKnihy.cz za 212 Kč. Celý popis 212 Kč Ověřit dostupnost
Popis
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
Vlastnosti produktu
Žánr: | kuchařky |
Autor: | Bernhard Gahm |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk: | české |
Nakladatelství: | Grada |
Počet stran: | 128 |
Vydavatel: | GRADA Publishing |
Značka: GRADA Publishing Prodejce: Kosmas