Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Produkt Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm z kategorie e-book elektronické knihy od výrobce GRADA Publishing najdete na JenKnihy.cz za 212 Kč. Celý popis 212 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

Vlastnosti produktu

Žánr:kuchařky
Autor:Bernhard Gahm
Rok vydání:2012
Jazyk:české
Nakladatelství:Grada
Počet stran:128
Vydavatel:GRADA Publishing
Značka: GRADA Publishing Prodejce: Kosmas
102241
Produktů
256
Kategorií
3859
Značek