Monika Černá-Feyfrlíková - Gastronomie českého ...
Skladem

Gastronomie českého středověku: Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Nakladatel: Grada 2024
Skladem
359 Kč

Anotace

Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme.

Patří mezi ně například mandlové mléko, rýžová mouka, konopný olej, ale i exotická pozapomenutá...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Gastronomie českého středověku
Autor:
Černá-Feyfrlíková, Monika
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788027138296
ISBN:
978-80-271-3829-6
Doporučená prodejní cena:
399 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 224 stran, česky
Rozměry:
16,3 × 24 cm
Rok vydání:
2024 (1. vydání)